Запис Детальніше

Процеси та обладнання для подрібнення у переробних і харчових виробництвах. Навчально-методичний презинтаційний матеріал

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Процеси та обладнання для подрібнення у переробних і харчових виробництвах. Навчально-методичний презинтаційний матеріал
 
Creator Паламарчук І.П.
Янович В. П.
 
Subject Конспекти лекцій
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Навчально-методичний презентаційний матеріал з дисципліни “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” для студентів денної та заочної форми навчання
 
Date 2015-05-27
2015-05-27
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8763
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8763