Процеси та обладнання для подрібнення у переробних і харчових виробництвах. Навчально-методичний презинтаційний матеріал
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Процеси та обладнання для подрібнення у переробних і харчових виробництвах. Навчально-методичний презинтаційний матеріал
|
|
Creator |
Паламарчук І.П.
Янович В. П. |
|
Subject |
Конспекти лекцій
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Навчально-методичний презентаційний матеріал з дисципліни “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” для студентів денної та заочної форми навчання
|
|
Date |
2015-05-27
2015-05-27 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8763
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8763
|
|