Запис Детальніше

Пат. 84564 України, МПК F26B 17/00. Вібромашина для сушіння гранульованих і зернистих матеріалів у віброкиплячому шарі / Чубик Р. В., Зозуляк І. А., Мокрицький Р. Б., Зозуляк О. В. ; заявник та патентовласник Вінн. нац. агр. ун.-т. – № 2013 05064 ; заявл.

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пат. 84564 України, МПК F26B 17/00. Вібромашина для сушіння гранульованих і зернистих матеріалів у віброкиплячому шарі / Чубик Р. В., Зозуляк І. А., Мокрицький Р. Б., Зозуляк О. В. ; заявник та патентовласник Вінн. нац. агр. ун.-т. – № 2013 05064 ; заявл.
 
Creator Чубик Р.В.
Зозуляк І. А. Мокрицький Р. Б.
Зозуляк О. В.
 
Subject Патенти
Патенти/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Вібромашина для сушіння гранульованих і зернистих матеріалів у віброкип`ячому шарі містить корпус U-подібної форми із торцевими стінками. Вали секцій вібратора розміщені вздовж корпусу U-подібної форми в площині. Корпус U-подібної форми виконано суцільним, а дебалансний вібратор керованим. На суміжній боковій стінці паралельних секцій U-подібної форми з боку автономних приводів, що самовільно синхронізуються, виконано виріз між двома секціями. В центральній частині першої секції U-подібної форми вздовж її осі розташовано електричний тен. До протилежної їй торцевої стінки у першій секції U-подібної форми закріплена завантажувальна горловина, а у другій секції U-подібної форми закріплена вивантажувальна горловина. У нижній частині другої секції U-подібної форми в здовж її осі розташовано пустотілий патрубок із газорозподілювальними отворами, який своїм глухим торцем кріпиться до торцевої стінки, на якій закріплена завантажувальна і вивантажувальна горловини, а відкритим торцем кріпиться до торцевої стінки, через яку виведено електричні контакти тена, та до фланця пневмомережі.
 
Date 2013-10-25
2013-10-25
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8797
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8797