Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни "Загальні технології переробних і харчових виробництв" для студентів фахового спрямування 6.050503 “Обладнання переробних і харчових виробництв” напрямку підготовки 0505 “Машинобудування” де

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни "Загальні технології переробних і харчових виробництв" для студентів фахового спрямування 6.050503 “Обладнання переробних і харчових виробництв” напрямку підготовки 0505 “Машинобудування” де
 
Creator Фіалковська Л.В.
Берник І.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Надані рекомендації для виконання лабораторних робіт
 
Date 2015-05-27
2015-05-27
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8841
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8841