Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни "Загальні технології переробних і харчових виробництв" для студентів фахового спрямування 6.050503 “Обладнання переробних і харчових виробництв” напрямку підготовки 0505 “Машинобудування” де
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни "Загальні технології переробних і харчових виробництв" для студентів фахового спрямування 6.050503 “Обладнання переробних і харчових виробництв” напрямку підготовки 0505 “Машинобудування” де
|
|
Creator |
Фіалковська Л.В.
Берник І.М. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Надані рекомендації для виконання лабораторних робіт
|
|
Date |
2015-05-27
2015-05-27 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8841
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8841
|
|