Промислова екологія переробних підприємств м’ясної галузі. Методичні вказівки до виконання лабор аторних занять для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Промислова екологія переробних підприємств м’ясної галузі. Методичні вказівки до виконання лабор аторних занять для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
|
|
Creator |
Разанов С.Ф.
Алєксєєв О.О. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні рекомендації розробленні відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни «Промислова екологія переробних підприємств м’ясної галузі». |
|
Date |
2015-05-27
2015-05-27 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9031
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9031
|
|