Запис Детальніше

Промислова екологія переробних підприємств м’ясної галузі. Методичні вказівки до виконання лабор аторних занять для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Промислова екологія переробних підприємств м’ясної галузі. Методичні вказівки до виконання лабор аторних занять для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
 
Creator Разанов С.Ф.
Алєксєєв О.О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації розробленні відповідно до навчального плану та
програми з навчальної дисципліни «Промислова екологія переробних підприємств
м’ясної галузі».
 
Date 2015-05-27
2015-05-27
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9031
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9031