Запис Детальніше

Вплив кулінарної обробки грибів на питому активність бета-випромінюючих радіонуклідів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив кулінарної обробки грибів на питому активність бета-випромінюючих радіонуклідів
 
Creator Дроненко Аліна Анатоліївна
 
Subject Дипломні роботи, проекти
2015 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Вивчено вплив кулінарної обробки грибів на вміст у них радіонуклідів. Дворазова обробка грибів інтенсивніше знижує питому активність бета-випромінюючих радіонуклідів
 
Date 2015-06-22
2015-06-22
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9138
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9138