Вплив кулінарної обробки грибів на питому активність бета-випромінюючих радіонуклідів
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив кулінарної обробки грибів на питому активність бета-випромінюючих радіонуклідів
|
|
Creator |
Дроненко Аліна Анатоліївна
|
|
Subject |
Дипломні роботи, проекти
2015 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Вивчено вплив кулінарної обробки грибів на вміст у них радіонуклідів. Дворазова обробка грибів інтенсивніше знижує питому активність бета-випромінюючих радіонуклідів
|
|
Date |
2015-06-22
2015-06-22 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9138
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9138
|
|