Value of meat dishes in the diet, their classification.Значення м'ясних страв у харчуванні, їх класифікація.
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Value of meat dishes in the diet, their classification.Значення м'ясних страв у харчуванні, їх класифікація.
|
|
Creator |
Гарник А.А.
Мазур А. Липкань О. Головняк К. |
|
Subject |
Тези доповідей
2015 р./ Публікації співробітників у виданнях інших установ/ |
|
Description |
Meat hot dishes are important source of proteins, fats, mineral and extractive substances, vitamins A and group B. Amino acid composition of proteins in muscle fibers is close to the optimum, their assimilation ratio is very high (97%). Fats increase the food calorie content and are the source of energy. Extractives give the dish a pleasant food taste and aroma, promote the secretion of digestive juices, stimulate the appetite and improve the digestibility of food.
|
|
Date |
2015-06-25
2015-06-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9273
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9273
|
|