Запис Детальніше

Value of meat dishes in the diet, their classification.Значення м'ясних страв у харчуванні, їх класифікація.

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Value of meat dishes in the diet, their classification.Значення м'ясних страв у харчуванні, їх класифікація.
 
Creator Гарник А.А.
Мазур А.
Липкань О.
Головняк К.
 
Subject Тези доповідей
2015 р./ Публікації співробітників у виданнях інших установ/
 
Description Meat hot dishes are important source of proteins, fats, mineral and extractive substances, vitamins A and group B. Amino acid composition of proteins in muscle fibers is close to the optimum, their assimilation ratio is very high (97%). Fats increase the food calorie content and are the source of energy. Extractives give the dish a pleasant food taste and aroma, promote the secretion of digestive juices, stimulate the appetite and improve the digestibility of food.
 
Date 2015-06-25
2015-06-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9273
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9273