Запис Детальніше

Методичні вказівки до лабораторних занять з дисциплі ни «Мікробіологія» для студентів освітньо - кваліфікаційного рівня «Бакалавр» денної форми навчання за напрямом підготовки 6.090102 « Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва »

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до лабораторних занять з дисциплі ни «Мікробіологія» для студентів освітньо - кваліфікаційного рівня «Бакалавр» денної форми навчання за напрямом підготовки 6.090102 « Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва »
 
Creator Власенко В.В.
Блащук М.В.
Блащук В.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Дисципліна "Мікробіологія" -одна з основних біологічних дисциплін, яка вивчається студентами факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.Метою дисципліни є формування у студентів системи знань з основ мікробіології, засвоєння морфологічних, фізіологічних і культуральних ознак мікроорганізмів; вивчення
біохімічних процесів, зумовлених їх життєдіяльністю; визначення ролі мікроорганізмів у кругообігу речовин у природі, зміні якості харчових продуктів і непродовольчих товарів при зберіганні
 
Date 2015-09-30
2015-09-30
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9325
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9325