Запис Детальніше

Технологія переробки продукції тваринництва. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6. 090102 «Технологія виробн

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки продукції тваринництва. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6. 090102 «Технологія виробн
 
Creator Новгородська Н. В.. Новаленко Н. О.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description В програмі передбачено обґрунтування актуальності тем і цілей занять, теоретичні і лабораторні питання до них, перелік джерел інформації, комплекс навчаючих завдань характеристику методичних форм вивчення занять, питання для самоконтролю.
 
Date 2015-09-30
2015-09-30
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9338
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9338