Технологія переробки продукції тваринництва. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6. 090102 «Технологія виробн
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки продукції тваринництва. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6. 090102 «Технологія виробн
|
|
Creator |
Новгородська Н. В.. Новаленко Н. О.
|
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
В програмі передбачено обґрунтування актуальності тем і цілей занять, теоретичні і лабораторні питання до них, перелік джерел інформації, комплекс навчаючих завдань характеристику методичних форм вивчення занять, питання для самоконтролю.
|
|
Date |
2015-09-30
2015-09-30 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9338
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9338
|
|