Підвищення безпечності харчових продуктів в Україні
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення безпечності харчових продуктів в Україні
|
|
Creator |
Ставська Ю. В.
|
|
Subject |
Тези доповідей
2012 р./ Публікації співробітників у виданнях інших установ/ |
|
Description |
Безпека харчових продуктів - це результат декількох факторів: законодавство повинне встановлювати мінімальні вимоги до гігієни; офіційні органи контролю повинні на місцях перевіряти виконання вимог учасниками бізнесу харчових продуктів, а учасники бізнесу харчових продуктів повинні впроваджувати і використовувати програми безпеки харчових продуктів та процедури, засновані на всесвітньо перевірених правилах та принципах. |
|
Date |
2012-10-20
2012-10-20 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9483
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9483
|
|