Запис Детальніше

Підвищення безпечності харчових продуктів в Україні

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення безпечності харчових продуктів в Україні
 
Creator Ставська Ю. В.
 
Subject Тези доповідей
2012 р./ Публікації співробітників у виданнях інших установ/
 
Description Безпека харчових продуктів - це результат декількох факторів: законодавство повинне встановлювати мінімальні вимоги до гігієни; офіційні органи контролю повинні на місцях перевіряти виконання вимог учасниками бізнесу харчових продуктів, а учасники бізнесу харчових продуктів повинні впроваджувати і використовувати програми безпеки харчових продуктів та
процедури, засновані на всесвітньо перевірених правилах та принципах.
 
Date 2012-10-20
2012-10-20
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9483
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9483