Запис Детальніше

Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР
 
Creator Ставська Ю. В.
 
Subject Статті
2006 р./ Публікації співробітників у виданнях інших установ/
 
Description У статті розглядаються питання впровадження системи НАССР (Hazard Analysis Critical Control Point), аналіз окремих етапів введення її в життя, а також сукупність організаційної структури, документів, виробни­чих процесів та ресурсів, необхідних для реалізації принципів НАССР. Акцентується увага на тому, що система менеджменту безпечності харчо­вих продуктів може і повинна стати інструментом знання міжнародного харчового законодавства та його виконання в ході виробничої діяльності.
Національні стандарти системи НАССР розроблені в багатьох країнах. Органи сертифікації надають компаніям, що впроваджують такі станда­рти, сертифікацію третьої сторони.
 
Date 2007-10-20
2007-10-20
2007
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9489
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9489