Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР
|
|
Creator |
Ставська Ю. В.
|
|
Subject |
Статті
2006 р./ Публікації співробітників у виданнях інших установ/ |
|
Description |
У статті розглядаються питання впровадження системи НАССР (Hazard Analysis Critical Control Point), аналіз окремих етапів введення її в життя, а також сукупність організаційної структури, документів, виробничих процесів та ресурсів, необхідних для реалізації принципів НАССР. Акцентується увага на тому, що система менеджменту безпечності харчових продуктів може і повинна стати інструментом знання міжнародного харчового законодавства та його виконання в ході виробничої діяльності. Національні стандарти системи НАССР розроблені в багатьох країнах. Органи сертифікації надають компаніям, що впроваджують такі стандарти, сертифікацію третьої сторони. |
|
Date |
2007-10-20
2007-10-20 2007 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9489
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9489
|
|