Типова програма навчальної дисципліни Технологія цукрового виробництва для підготовки бакалаврів напрямку 6.051701 «Харчові технології та інженерія» у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації Міністерства освіти і науки України
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Типова програма навчальної дисципліни Технологія цукрового виробництва для підготовки бакалаврів напрямку 6.051701 «Харчові технології та інженерія» у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації Міністерства освіти і науки України
|
|
Creator |
Паламарчук В.Д.
Поліщук І.С. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У програмі викладений короткий зміст лекційного та лабораторно-практичного курсу з навчальної дисципліни “Технологія цукрового виробництва”, відображена європейська кредитно трансферно-накопичувальна система даної дисципліни. Розрахована на студентів спеціальності 6.051701 «Харчові технології та інженерія» факультету Технології виробництва і переробки продукції тваринництва, викладачів вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівнів акредитації Міністерства освіти і науки України. |
|
Date |
2015-10-28
2015-10-28 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9521
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9521
|
|