Запис Детальніше

Типова програма навчальної дисципліни Технологія цукрового виробництва для підготовки бакалаврів напрямку 6.051701 «Харчові технології та інженерія» у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації Міністерства освіти і науки України

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Типова програма навчальної дисципліни Технологія цукрового виробництва для підготовки бакалаврів напрямку 6.051701 «Харчові технології та інженерія» у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації Міністерства освіти і науки України
 
Creator Паламарчук В.Д.
Поліщук І.С.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У програмі викладений короткий зміст лекційного та лабораторно-практичного курсу з навчальної дисципліни “Технологія цукрового виробництва”, відображена європейська кредитно трансферно-накопичувальна система даної дисципліни.
Розрахована на студентів спеціальності 6.051701 «Харчові технології та інженерія» факультету Технології виробництва і переробки продукції тваринництва, викладачів вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівнів акредитації Міністерства освіти і науки України.
 
Date 2015-10-28
2015-10-28
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9521
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9521