Запис Детальніше

Методичні вказівки для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» напряму під

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» напряму під
 
Creator Паламарчук В.Д.
Поліщук І.С.
Мазур О.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Цукор займає важливе місце в раціоні харчування людей. Приблизно
половина енергії, яка використовується людиною, поповнюється
вуглеводами, із яких третина–цукром. Головною сировиною для
промислового виробництва цукру (сахарози) є тростина та цукровий буряк. В
світі приблизно 2/3 частини цукру виробляється із тростини та 1/3
цукрового буряка. В Україні головною сировиною для виробництва цукру
 
Date 2015-10-28
2015-10-28
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9522
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9522