Методичні вказівки для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» напряму під
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» напряму під
|
|
Creator |
Паламарчук В.Д.
Поліщук І.С. Мазур О.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Цукор займає важливе місце в раціоні харчування людей. Приблизно половина енергії, яка використовується людиною, поповнюється вуглеводами, із яких третина–цукром. Головною сировиною для промислового виробництва цукру (сахарози) є тростина та цукровий буряк. В світі приблизно 2/3 частини цукру виробляється із тростини та 1/3 цукрового буряка. В Україні головною сировиною для виробництва цукру |
|
Date |
2015-10-28
2015-10-28 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9522
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9522
|
|