Методичні вказівки для практичних і семінарських занять з дисципліни " Економіка підприємств галузі" для підготовки студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для практичних і семінарських занять з дисципліни " Економіка підприємств галузі" для підготовки студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
|
|
Creator |
Дюк А.А.
Бурлака Н.І. Коломієць Т.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Концепція методичних вказівок, їх основна мета й завдання, обгрунтувати головну функцію навчального предмета і характер його основних цільових структур у відповідності до аграрного профілю випускника. Методичні вказівки визначають зміст, обсяг і вимоги до вивчення дисципліни відповідно до вимог державних стандартів освіти. Методичні вказівки дисципліни «Економіка підприємств галузі» містить структуру всього курсу по всіх видах робіт (лекції, практичні заняття та самостійна робота). Призначен і для підготовки бакалаврів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія |
|
Date |
2015-11-25
2015-11-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9661
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9661
|
|