Запис Детальніше

Технологія переробки м’яса.Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність – 7. 09010201 «Технологія виробництва і переробки

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки м’яса.Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність – 7. 09010201 «Технологія виробництва і переробки
 
Creator Новгородська Н. В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Основною метою соціально-економічного розвитку
кожної країни є забезпечення населення якісними
продуктами харчування. Сучасне переробне виробництво
потребує безупинного розвитку та поєднання аграрної
науки з новітніми технологіями виробництва продуктів
харчування, що вимагає підготовки фахівців відповідного
освітньо-кваліфікаційного
 
Date 2015-11-25
2015-11-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9787
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9787