Технологія переробки м’яса.Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність – 7. 09010201 «Технологія виробництва і переробки
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки м’яса.Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність – 7. 09010201 «Технологія виробництва і переробки
|
|
Creator |
Новгородська Н. В.
|
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Основною метою соціально-економічного розвитку кожної країни є забезпечення населення якісними продуктами харчування. Сучасне переробне виробництво потребує безупинного розвитку та поєднання аграрної науки з новітніми технологіями виробництва продуктів харчування, що вимагає підготовки фахівців відповідного освітньо-кваліфікаційного |
|
Date |
2015-11-25
2015-11-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9787
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9787
|
|