Технологія м’яса і м’ясних продуктів / Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність – 7. 09010201 «Технологія виробництва
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія м’яса і м’ясних продуктів / Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність – 7. 09010201 «Технологія виробництва
|
|
Creator |
Новгородська Н. В.
|
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
На сучасному етапі в Україні переробна промисловість, стоїть на етапі інтенсивного розвитку, хоча в порівнянні зі світовими стандартами в деяких аспектах ми відстаємо від світового рівня, але маємо всі шанси його наздогнати. |
|
Date |
2015-11-25
2015-11-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9788
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9788
|
|