Запис Детальніше

Технологія м’яса і м’ясних продуктів / Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність – 7. 09010201 «Технологія виробництва

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія м’яса і м’ясних продуктів / Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність – 7. 09010201 «Технологія виробництва
 
Creator Новгородська Н. В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description На сучасному етапі в Україні переробна промисловість, стоїть на етапі інтенсивного розвитку, хоча в порівнянні зі світовими стандартами в деяких аспектах ми відстаємо від світового рівня, але маємо всі шанси його
наздогнати.
 
Date 2015-11-25
2015-11-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9788
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9788