Запис Детальніше

Загальна екологія та неоекологія. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів агрономічного факультету денної форми навчання спеціальності 6.040106 „Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Загальна екологія та неоекологія. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів агрономічного факультету денної форми навчання спеціальності 6.040106 „Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування”
 
Creator Кравчук Г.І.
Петриченко Н.М.
Тітаренко О.М.
Кравчук С.А.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Предметом вивчення першої частини навчальної дисципліни (загальної екології) є закономірності взаємовідносин живих організмів між собою та навколишнім середовищем, характерних як для рослин, тварин, грибів, мік-роорганізмів та вірусів, так і для людини), а також структурно-функціональна організація екосистем як своєрідних утворень. Предметом вивчення другої частини (неоекології) - закономірності розвитку, функціонування і прогнозу-вання подальшого стану антропосфери (частини біосфери, яка використову-ється і видозмінюється людьми).
 
Date 2015-11-25
2015-11-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9798
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9798