Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни « Проектування підприємств пер еробної та харчової галузі » тематичний модуль І : « Технологічне проектування » для студентів факультету «Технологі я виробництва і переробки
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни « Проектування підприємств пер еробної та харчової галузі » тематичний модуль І : « Технологічне проектування » для студентів факультету «Технологі я виробництва і переробки
|
|
Creator |
Бандура В.М. Фіалковська Л.В.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Викладено рекомендації щодо проведення лабораторних робіт з дисципліни |
|
Date |
2015-11-25
2015-11-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9808
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9808
|
|