Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни « Проектування підприємств пер еробної та харчової галузі » тематичний модуль І : « Технологічне проектування » для студентів факультету «Технологі я виробництва і переробки

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни « Проектування підприємств пер еробної та харчової галузі » тематичний модуль І : « Технологічне проектування » для студентів факультету «Технологі я виробництва і переробки
 
Creator Бандура В.М. Фіалковська Л.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Викладено рекомендації щодо проведення лабораторних робіт з
дисципліни
 
Date 2015-11-25
2015-11-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9808
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9808