Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з навчальної дисципліни "Товарознавство харчових продуктів та пакувальних матеріалів" для студентів 1-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.050701 "Харчові технології та інженерія"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсового проекту з навчальної дисципліни "Товарознавство харчових продуктів та пакувальних матеріалів" для студентів 1-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.050701 "Харчові технології та інженерія"
 
Creator Коляновська Л.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та
програми з навчальної дисципліни
«Товарознавство харчових продуктів та пакувальних матеріалів»
для підготовки фахівців ОКР «бакалавр» напряму
6.051701 «Харчові технології та інженерія».
 
Date 2015-11-25
2015-11-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9898
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9898