Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Товарознавство харчових продуктів та пакувальних матеріалів» для студентів напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Товарознавство харчових продуктів та пакувальних матеріалів» для студентів напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
|
|
Creator |
Коляновська Л.М.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Пропонований лабораторний практикум призначений для вивчення та практичного освоєння загальних та спеціальних методів аналізу, передбачених нормативною документацією для товарознавчої оцінки якості харчових продуктів |
|
Date |
2015-11-25
2015-11-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9906
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9906
|
|