Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології молока і молочних продуктів для магістрів за напрямом підготовки 8.09010201 , спеціальності – «Харчові технології та інженерія»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології молока і молочних продуктів для магістрів за напрямом підготовки 8.09010201 , спеціальності – «Харчові технології та інженерія»
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Семко Т.В. Новаленко Н.О. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Нині молочна промисловість є однією з найважливіших серед переробних галузей, на озброєнні якої знаходяться тисячі одиниць сучасного технологічного і енергетичного обладнання, сотні потокових ліній, безліч засобів механізації і автоматизації технологічних процесів. Вихід молочної промисловості з кризи 90-х років XX ст. пов`язаний з розвитком наукових основ технології. Технологія молочних продуктів відображає прогресивні промислові способи виробництва з молока високоякісних і біологічно повноцінних продуктів харчування і належить до прикладних галузей знань. |
|
Date |
2015-09-30
2015-09-30 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9911
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9911
|
|