Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології молока і молочних продуктів для магістрів за напрямом підготовки 8.09010201 , спеціальності – «Харчові технології та інженерія»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології молока і молочних продуктів для магістрів за напрямом підготовки 8.09010201 , спеціальності – «Харчові технології та інженерія»
 
Creator Власенко В.В.
Семко Т.В.
Новаленко Н.О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Нині молочна промисловість є однією з найважливіших серед переробних галузей, на озброєнні якої знаходяться тисячі одиниць сучасного технологічного і енергетичного обладнання, сотні потокових ліній, безліч засобів механізації і автоматизації технологічних процесів.
Вихід молочної промисловості з кризи 90-х років XX ст. пов`язаний з розвитком наукових основ технології. Технологія молочних продуктів відображає прогресивні промислові способи виробництва з молока високоякісних і біологічно повноцінних продуктів харчування і належить до прикладних галузей знань.
 
Date 2015-09-30
2015-09-30
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9911
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9911