Запис Детальніше

Стандартизація продукції тваринництва. Методичні вказівки для практичних занять студентами заочної форми навчання напрям підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стандартизація продукції тваринництва. Методичні вказівки для практичних занять студентами заочної форми навчання напрям підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Новгородська Н. В.. Новаленко Н. О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Мета вивчення курсу «Стандартизація продукції тваринництва» - формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних знань і умінь в галузі стандартизації, метрології,управління і забезпечення якості продукції.
 
Date 2015-12-23
2015-12-23
2016
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9985
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9985