Запис Детальніше

Вступ до харчових технологій. Методичні вказівки з практичних занять для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» окр «Бакалавр»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вступ до харчових технологій. Методичні вказівки з практичних занять для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» окр «Бакалавр»
 
Creator Коляновська Л.М.
Соломон А.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У методичних вказівках викладені практичні завдання призначені для
виконання студентами з дисципліни «Вступ до харчових технологій» напряму
6. 051701 «Харчові технології та інженерія». Опрацювання представлених тем
допоможе студентам краще засвоїти теоретичний матеріал.
 
Date 2015-12-23
2015-12-23
2016
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9986
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9986