Запис Детальніше

Вступ до харчових технологій . Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 « Харчові технології та інженерія » окр « Бакалавр »

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вступ до харчових технологій . Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 « Харчові технології та інженерія » окр « Бакалавр »
 
Creator Коляновська Л.М.
Соломон А.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У методичних вказівках викладені самостійні завдання призначені для
виконання студентами з дисципліни «Вступ до харчових технологій» напряму
6. 051701 «Харчові технології та інженерія». Опрацювання представлених тем
допоможе студентам краще засвоїти теоретичний матеріал.
 
Date 2015-12-23
2015-12-23
2016
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9987
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9987