Вступ до харчових технологій . Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 « Харчові технології та інженерія » окр « Бакалавр »
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вступ до харчових технологій . Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 « Харчові технології та інженерія » окр « Бакалавр »
|
|
Creator |
Коляновська Л.М.
Соломон А.М. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У методичних вказівках викладені самостійні завдання призначені для виконання студентами з дисципліни «Вступ до харчових технологій» напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія». Опрацювання представлених тем допоможе студентам краще засвоїти теоретичний матеріал. |
|
Date |
2015-12-23
2015-12-23 2016 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9987
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9987
|
|