Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції вівчарства . П рограма навчальної дисципліни для пі дготовки фахівців ОКР «Бакалавр» напряму 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вищих навчальних закладах ІІ - ІV рівнів а

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції вівчарства . П рограма навчальної дисципліни для пі дготовки фахівців ОКР «Бакалавр» напряму 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вищих навчальних закладах ІІ - ІV рівнів а
 
Creator Кучерявий В.П.
Овсієнко С.М.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розрахована на студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.090102 «ТВіППТ»
 
Date 2015-12-23
2015-12-23
2016
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9990
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9990