Технологія виробництва продукції вівчарства . П рограма навчальної дисципліни для пі дготовки фахівців ОКР «Бакалавр» напряму 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вищих навчальних закладах ІІ - ІV рівнів а
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції вівчарства . П рограма навчальної дисципліни для пі дготовки фахівців ОКР «Бакалавр» напряму 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вищих навчальних закладах ІІ - ІV рівнів а
|
|
Creator |
Кучерявий В.П.
Овсієнко С.М. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Розрахована на студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.090102 «ТВіППТ»
|
|
Date |
2015-12-23
2015-12-23 2016 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9990
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9990
|
|