Запис Детальніше

Основи тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки 6. 051701 « Харчові технології та інженерія »

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки 6. 051701 « Харчові технології та інженерія »
 
Creator Скоромна О.І.
Трачук Є.Г.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
 
Date 2015-12-23
2015-12-23
2016
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9992
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9992