Запис Детальніше

Програма з дисципліни "Технологія виробництва м'яса птиці" для фахівців ОКР "Спеціаліст" спеціальності 7.09010201 "ТВіППТ" зі спеціалізації "Птахівництво"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма з дисципліни "Технологія виробництва м'яса птиці" для фахівців ОКР "Спеціаліст" спеціальності 7.09010201 "ТВіППТ" зі спеціалізації "Птахівництво"
 
Creator Кучерявий В.П.
Царук Л.Л.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Матеріал програми “Технологія виробництва м’яса птиці” включає 14 годин лекційного матеріалу, 22 годин лабораторних занять та 72 годин самостійної роботи, передбачених курсом. Розрахована на студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.090102 «ТВіППТ» зі спеціалізації “Птахівництво”.
 
Date 2015-12-23
2015-12-23
2016
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/9995
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=9995