Програма з дисципліни "Технологія виробництва м'яса птиці" для фахівців ОКР "Спеціаліст" спеціальності 7.09010201 "ТВіППТ" зі спеціалізації "Птахівництво"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Програма з дисципліни "Технологія виробництва м'яса птиці" для фахівців ОКР "Спеціаліст" спеціальності 7.09010201 "ТВіППТ" зі спеціалізації "Птахівництво"
|
|
Creator |
Кучерявий В.П.
Царук Л.Л. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Матеріал програми “Технологія виробництва м’яса птиці” включає 14 годин лекційного матеріалу, 22 годин лабораторних занять та 72 годин самостійної роботи, передбачених курсом. Розрахована на студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.090102 «ТВіППТ» зі спеціалізації “Птахівництво”.
|
|
Date |
2015-12-23
2015-12-23 2016 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9995
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9995
|
|