Селекція с.-г. тварин. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів шостого курсу заочної форми навчання ОКР „спеціаліст”за спеціальністю 7.09010201 “Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Селекція с.-г. тварин. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів шостого курсу заочної форми навчання ОКР „спеціаліст”за спеціальністю 7.09010201 “Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва
|
|
Creator |
Казьмірук Л.В.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
представлено теми для самостійного опрацювання студентами-заочниками
|
|
Date |
2015-12-23
2015-12-23 2016 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/10006
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=10006
|
|