Запис Детальніше

Вплив пробіотика на органолептичні показники свинини

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив пробіотика на органолептичні показники свинини
 
Creator Трачук Є.Г.
 
Subject Статті
2015 р./ Публікації співробітників у виданнях інших установ/
 
Description Представлено результати дегустаційної оцінки свинини, отриманої від відгодівельного молодняку свиней, до складу раціону якого вводили пробіотичний препарат Ентеро-актив. Проведено оцінку свинини вареної, смаженої та запеченої за смаком, ароматом, зовнішнім виглядом, ніжністю, соковитістю.
Бульйон отриманий після варки м’яса оцінювали за кольором, смаком, ароматом, наваристістю. Було оброблено та узагальнено отримані дані та зроблено висновок про вплив різних доз згодовуваного пробіотика на смакові властивості мʼяса та бульйону.
За результатами досліджень встановлено незначне поліпшення смакових, ароматичних властивостей, ніжності досліджуваних зразків м’яса.
 
Date 2015-12-03
2015-12-03
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/10068
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=10068