«Виробництво і якість сирокопчених ковбас на ПП «ВКіК» з власної м’ясної сировини»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
«Виробництво і якість сирокопчених ковбас на ПП «ВКіК» з власної м’ясної сировини»
|
|
Creator |
Борисюк В.Б.
|
|
Subject |
Дипломні роботи, проекти
2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Розробити технологію виробництва сирокопчених ковбас з зменшеним використанням нітриту натрію, збагативши при цьому продукт пробіотичними властивостями.
|
|
Date |
2016-02-12
2016-02-12 2016 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/10166
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=10166
|
|