Запис Детальніше

«Виробництво і якість сирокопчених ковбас на ПП «ВКіК» з власної м’ясної сировини»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Виробництво і якість сирокопчених ковбас на ПП «ВКіК» з власної м’ясної сировини»
 
Creator Борисюк В.Б.
 
Subject Дипломні роботи, проекти
2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розробити технологію виробництва сирокопчених ковбас з зменшеним використанням нітриту натрію, збагативши при цьому продукт пробіотичними властивостями.
 
Date 2016-02-12
2016-02-12
2016
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/10166
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=10166