Запис Детальніше

Формування практичних компетенцій фахівців з обліку і аудиту при вивченні дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» за допомогою інформаційних технологій

Електронний архів КНУТД

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування практичних компетенцій фахівців з обліку і аудиту при вивченні дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» за допомогою інформаційних технологій
 
Creator Безверхий, К. В.
 
Subject компетенції
фахівці
облік
аудит
оподаткування
інформаційні технології
компетенции
специалисты
учет
аудит
налогообложение
информационные технологии
competence
professionals
accounting
audit
tax
information technology
 
Description Автором надані рекомендації щодо формування практичних компетенцій фахівців з обліку і аудиту при вивченні дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» за допомогою інформаційних технологій.
Результат дослідження має теоретичну і практичну цінність в частині формування практичних компетенцій фахівців з обліку і аудиту при вивченні дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» за допомогою інформаційних технологій. Практичне значення отриманих результатів полягає в прикладній спрямованості теоретико-методологічних положень, рекомендацій щодо формування практичних компетенцій фахівців з обліку і аудиту при вивченні дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні», наведених у статті, використання яких підвищує рівень їх компетенції.
 
Date 2015-11-19T15:29:12Z
2015-11-19T15:29:12Z
2015-10
 
Identifier Безверхий К. Формування практичних компетенцій фахівців з обліку і аудиту при вивченні дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» за допомогою інформаційних технологій / К. Безверхий // Бухгалтерський облік і аудит. – 2015. – № 10. – C. 43–48.
http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/197
 
Language uk_UA