Запис Детальніше

ФЕРМЕНТНА ОБРОБКА ШКІРЯНОГО НАПІВФАБРИКАТУ В ПРОЦЕСІ М’ЯКШЕННЯ

Електронний архів КНУТД

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ФЕРМЕНТНА ОБРОБКА ШКІРЯНОГО НАПІВФАБРИКАТУ В ПРОЦЕСІ М’ЯКШЕННЯ
ENZYMIC TREATMENT OF LEATHER INTERMEDIATE PRODUCT IN THE PROCESS OF SOFTENING
 
Creator Данилкович, А. Г.
Романюк, Оксана Олександрівна
 
Subject ферментні препарати
протеолітична активність
напівфабрикат
зоління
м’якшення
фізико-хімічні властивості
 
Description Досліджено процес формування структури і властивостей шкіряного напівфабрикату при м’якшенні. Ефективне проведення м’якшення забезпечується оптимальним співвідношенням між тривалістю процесів зоління і м’якшення при фіксованому технологічному режимі обробки сировини. Для виробництва еластичних шкір хромового дублення (взуттєвих, одягових, галантерейних) встановлена тривалість зневолошуваннязоління та м’якшення з використанням ферментного препарату Сhemizym BH
 
Date 2016-01-13T08:20:45Z
2016-01-13T08:20:45Z
2014
 
Identifier Данилкович А. Г. Ферментна обробка шкіряного напівфабрикату в процесі м’якшення / А. Г. Данилкович, О. О. Романюк // Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2014. - Т.3, № 6. - С. 23-27.
http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/289
 
Language uk_UA