ФЕРМЕНТНА ОБРОБКА ШКІРЯНОГО НАПІВФАБРИКАТУ В ПРОЦЕСІ М’ЯКШЕННЯ
Електронний архів КНУТД
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ФЕРМЕНТНА ОБРОБКА ШКІРЯНОГО НАПІВФАБРИКАТУ В ПРОЦЕСІ М’ЯКШЕННЯ
ENZYMIC TREATMENT OF LEATHER INTERMEDIATE PRODUCT IN THE PROCESS OF SOFTENING |
|
Creator |
Данилкович, А. Г.
Романюк, Оксана Олександрівна |
|
Subject |
ферментні препарати
протеолітична активність напівфабрикат зоління м’якшення фізико-хімічні властивості |
|
Description |
Досліджено процес формування структури і властивостей шкіряного напівфабрикату при м’якшенні. Ефективне проведення м’якшення забезпечується оптимальним співвідношенням між тривалістю процесів зоління і м’якшення при фіксованому технологічному режимі обробки сировини. Для виробництва еластичних шкір хромового дублення (взуттєвих, одягових, галантерейних) встановлена тривалість зневолошуваннязоління та м’якшення з використанням ферментного препарату Сhemizym BH
|
|
Date |
2016-01-13T08:20:45Z
2016-01-13T08:20:45Z 2014 |
|
Identifier |
Данилкович А. Г. Ферментна обробка шкіряного напівфабрикату в процесі м’якшення / А. Г. Данилкович, О. О. Романюк // Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2014. - Т.3, № 6. - С. 23-27.
http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/289 |
|
Language |
uk_UA
|
|