Запис Детальніше

ВИЗНАЧЕННЯ ТОВАРОЗНАВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВОДОСТІЙКОЇ ШУБНОЇ ОВЧИНИ

Електронний архів КНУТД

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВИЗНАЧЕННЯ ТОВАРОЗНАВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВОДОСТІЙКОЇ ШУБНОЇ ОВЧИНИ
 
Creator Данилкович, А. Г.
Хлєбнікова, Н. Б.
Омельченко, Н. В.
 
Subject Споживні властивості
шубна овчина
 
Description Підвищені споживні властивості шубної овчини для виготовлення нагольних виробів в результаті використання розробленої композиції для гідрофобізації ворсової шкіри, хутрового велюру, шубної овчини і виробів з них, яка включає полімеризат α-алкенів з малеїновим ангідридом. При цьому отримане хутро має на 30 % вищу пористість, в 1,5-1,8 рази більшу паропроникність і більше ніж в 20 раз менше водопромокання в динамічних умовах порівняно з матеріалом, отриманим за традиційною технологією обробки шубної овчини. Розроблена технологія обробки шубної овчини дозволяє ефективно використовувати технологію гідрофобізації замість трудо- і матеріаломісткого напаланового покриття та надає можливість експлуатувати вироби у жорстких атмосферних умовах із запобіганням замаслювання поверхні.
 
Date 2016-01-18T09:08:39Z
2016-01-18T09:08:39Z
2011
 
Identifier Данилкович А. Г. Визначення показників споживних властивостей водостійкої шубної овчини / А. Г. Данилкович, Н. Б. Хлєбнікова, Н. В. Омельченко // Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. - Луцьк. - 2011. - Вип. 3. - С. 73-78.
http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/371
 
Language uk_UA