ВИЗНАЧЕННЯ ТОВАРОЗНАВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВОДОСТІЙКОЇ ШУБНОЇ ОВЧИНИ
Електронний архів КНУТД
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВИЗНАЧЕННЯ ТОВАРОЗНАВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВОДОСТІЙКОЇ ШУБНОЇ ОВЧИНИ
|
|
Creator |
Данилкович, А. Г.
Хлєбнікова, Н. Б. Омельченко, Н. В. |
|
Subject |
Споживні властивості
шубна овчина |
|
Description |
Підвищені споживні властивості шубної овчини для виготовлення нагольних виробів в результаті використання розробленої композиції для гідрофобізації ворсової шкіри, хутрового велюру, шубної овчини і виробів з них, яка включає полімеризат α-алкенів з малеїновим ангідридом. При цьому отримане хутро має на 30 % вищу пористість, в 1,5-1,8 рази більшу паропроникність і більше ніж в 20 раз менше водопромокання в динамічних умовах порівняно з матеріалом, отриманим за традиційною технологією обробки шубної овчини. Розроблена технологія обробки шубної овчини дозволяє ефективно використовувати технологію гідрофобізації замість трудо- і матеріаломісткого напаланового покриття та надає можливість експлуатувати вироби у жорстких атмосферних умовах із запобіганням замаслювання поверхні.
|
|
Date |
2016-01-18T09:08:39Z
2016-01-18T09:08:39Z 2011 |
|
Identifier |
Данилкович А. Г. Визначення показників споживних властивостей водостійкої шубної овчини / А. Г. Данилкович, Н. Б. Хлєбнікова, Н. В. Омельченко // Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. - Луцьк. - 2011. - Вип. 3. - С. 73-78.
http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/371 |
|
Language |
uk_UA
|
|