Запис Детальніше

Особливості відображення податкового зобов'язання з податку на додану вартість в розрахунках з покупцями та замовниками

Електронний архів КНУТД

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості відображення податкового зобов'язання з податку на додану вартість в розрахунках з покупцями та замовниками
 
Creator Скрипник, М. І.
Безверхий, К. В.
Стронська, А. Г.
 
Subject облік
податок на додану вартість
єдиний реєстр податкових накладних
покупці та замовники
розрахунки
податкове зобов’язання
учет
налог на добавленную стоимость
единый реестр налоговых накладных
покупатели и заказчики
расчеты
налоговое обязательство
accounting
value added tax
uniform register of tax invoices
buyers and customers
payments
tax liability
 
Description Методи аналізу і синтезу використані для структурування предметної області дослідження на основі ідентифікації та формалізації питання особливостей відображення податкового зобов’язання з податку на додану вартість в розрахунках з покупцями та замовниками. Отриманий результат буде корисним для застосування суб'єктами господарювання усіх організаційно-правових форм, що є платниками податку на додану вартість. Авторами проаналізовано законодавчі інновації в контексті особливостей відображення податкового зобов’язання з податку на додану вартість в розрахунках з покупцями та замовниками. Сформовано комплекс методологічних складових бухгалтерського обліку в частині відображення податкового зобов’язання з податку на додану вартість в розрахунках з покупцями та замовниками. Результат дослідження має теоретичну і практичну цінність в частині відображення податкового зобов’язання з податку на додану вартість в розрахунках з покупцями та замовниками. Практичне значення отриманих результатів полягає в прикладній спрямованості теоретико-методологічних положень, рекомендацій щодо відображення податкового зобов’язання з податку на додану вартість в розрахунках з покупцями та замовниками, наведених у статті, використання яких підвищує рівень достовірності економічно вагомих даних.
 
Date 2016-02-05T12:16:01Z
2016-02-05T12:16:01Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Скрипник М. І. Особливості відображення податкового зобов'язання з податку на додану вартість в розрахунках з покупцями та замовниками / М. І. Скрипник, К. В. Безверхий, А. Г. Стронська // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2015. - № 3 (87) : Серія "Економічні науки". - C. 19-26.
http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/514
 
Language uk