Запис Детальніше

Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника

Електронний архів КНУТД

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника
 
Creator Себко, В. В.
Здоренко, В. Г.
Петухова, К. О.
Мінкова, А. К.
 
Subject автоматизація вимірювального контролю
харчовий барвник
точність вимірювань
вірогідність контролю
якість
тепловий перетворювач
автоматизация измерительного контроля
пищевой краситель
точность измерений
достоверность контроля
качество
тепловой преобразователь
automation of the measuring control
food dye
accuracy of measurements
reliability of the control
quality
thermal transducer
 
Description Використана методика визначення залежності нормованого сигналу ТЕП від фізико-механічних параметрів проби харчового барвника. На основі універсальних функцій перетворення розроблено алгоритм сумісного визначення електричних і температурних параметрів проби харчового барвника за допомогою автоматизованого вимірювального контролю при реалізації двохпараметрового електромагнітного методу. Розроблена методика визначення електричних і температурних параметрів, яка дозволяє збільшити достовірність вимірювального контролю показників якості харчових барвників.
 
Date 2016-02-08T12:46:51Z
2016-02-08T12:46:51Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника / В. В. Себко, В. Г. Здоренко, К. О. Петухова, А. К. Мінкова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2015. - № 4 (88) : Серія "Технічні науки". - C. 49-57.
http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/582
 
Language uk