Запис Детальніше

Впровадження заходів з енерго-ефективності в НУВГП: навчальний процес, проектування, реалізація, проблеми і перспективи

Електронний архів КНУТД

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Впровадження заходів з енерго-ефективності в НУВГП: навчальний процес, проектування, реалізація, проблеми і перспективи
 
Creator Кізєєв, М. Д.
 
Subject енергоефективність
система теплопостачання
котельня
автоматизований вузол регулювання теплової енергії
энергоэффективность
система теплоснабжения
котельная
автоматизированный узел регулирования тепловой энергии
energy efficiency
heating system
boiler
automatic heat control unit
 
Description Підвищення енергоефективності навчальних закладів бюджетної сфери. Аналіз заходів з енергоефективності, розроблення стратегії їх реалізації. Для вирішення поставлених завдань застосований системний підхід до аналізу енергетичних систем як єдиного цілого на реальних об’єктах університету. Розроблені, обґрунтовані техніко-економічними розрахунками та реалізовані заходи з енергоефективності, які застосовуються в навчальному процесі, науковій роботі викладачів та студентів університету. Виконаний аналіз заходів з енергоефективності і розроблена стратегія їх формування та реалізації. Розроблені бізнес-плани реалізації окремих заходів і по університету в цілому. Доведено, що забезпечення енергоефективної роботи навчальних закладів бюджетної сфери можливе лише за системного підходу до заходів, щовпроваджуються. Проведено рейтингування заходів за певними ознаками. Впроваджена низка енергоефективних заходів, які дозволили суттєво зменшити витрати коштів на оплату теплової енергії.
 
Date 2016-02-08T13:09:06Z
2016-02-08T13:09:06Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Кізєєв М. Д. Впровадження заходів з енерго-ефективності в НУВГП: навчальний процес, проектування, реалізація, проблеми і перспективи / М. Д. Кізєєв // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки". - 2015. - № 5 (90). - C. 119-123.
http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/606
 
Language uk