Запис Детальніше

Розробка технологій пакетування деталей жакета жіночого з використанням елементів з поліфункціональними властивостями

Електронний архів КНУТД

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технологій пакетування деталей жакета жіночого з використанням елементів з поліфункціональними властивостями
 
Creator Погребна, О. В.
Березненко, С. М.
 
Subject жакет жіночий
в’язкопружні
поліфункціональні
антимікробні властивості
дублювання
формостійкість пакету
діапазон параметрів дублювання
жакет женский
вязкоупругие
полифункциональные
антимикробные свойства
дублирование
формоустойчивость пакета
диапазон параметров дублирования
jacket for women
visco-elastic
multifunctional
antimicrobial properties
the gluing
shape stability of package
 
Description Розроблено технології пакетування деталей одягу (жакета жіночого) із використанням елементів з поліфункціональними властивостями. Дослідження в’язкопружних властивостей вихідних матеріалів проводили методами скручування, згину (консолі та в умовах температурного впливу), динамічного випробування з використанням установок: ПВМВММС, ПТ-2, ПВЖЗ, УДМ-1. Вивчено вплив параметрів дублювання (температури та часу обробки) на міцність клейового з’єднання; обрані раціональні режими процесу дублювання; визначені в’язкопружні властивості вихідних матеріалів та пакетів на їх основі; підготовлені зразки прокладкових матеріалів з додатково наданими антибактеріальними властивостями. Визначена область раціональних параметрів дублювання, що призводить до зниження енерговитрат в процесі виготовлення жакета; представлений варіант надання додаткових, а саме антибактеріальних властивостей, жакету жіночому. На основі комплексних досліджень визначені важливі для практики в’язкопружні властивості вихідних матеріалів та пакетів на їх основі.
 
Date 2016-02-11T11:20:26Z
2016-02-11T11:20:26Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Погребна О. В. Розробка технологій пакетування деталей жакета жіночого з використанням елементів з поліфункціональними властивостями [Текст] / О. В. Погребна, С. М. Березненко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 4 (78). - C. 103-106.
http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/745
 
Language uk