Запис Детальніше

Основні тенденції ринку громадського харчування

Електронний архів КНУТД

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні тенденції ринку громадського харчування
 
Creator Савенко, Ю. М.
 
Subject ринок громадського харчування
конкурентоспроможність
підприємство
STP-маркетинг
рынок общественного питания
конкурентоспособность
предприятие
STP-маркетинг
Public Aliment Market
competitiveness
enterprise
STP-marketing
 
Description Виявлено проблеми та тенденції сучасного ринку громадського харчування та їх вплив на конкурентоспроможність та прибутковість підприємств. Використані загальнонаукові та спеціальні методи дослідження, як аналіз, синтез, порівняння, групування, аналіз рядів динаміки. У ході дослідження ринку виявлено зовнішні фактори, які зменшують конкурентоспроможність та відповідно прибуток й ефективність діяльності підприємства. Надані пропозиції напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств з метою підвищення прибутку. Виявлена можливість досягнення високих показників прибутковості та уникнення втрат прибутку.
 
Date 2016-02-11T11:20:30Z
2016-02-11T11:20:30Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Савенко Ю. М. Основні тенденції ринку громадського харчування [Текст] / Ю. М. Савенко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 4 (78). - C. 31-37.
http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/772
 
Language uk