Запис Детальніше

Особливості конструювання тестів для технічних дисциплін на прикладі навчальної дисципліни "Харчові технології"

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості конструювання тестів для технічних дисциплін на прикладі навчальної дисципліни "Харчові технології"
 
Creator Стогній, Аліна Юріївна
 
Subject тест
тестові завдання
конструювання тесту
оцінювання
технічні знання
харчові технології
тестовые задания
конструирования теста
оценки
технические знания
пищевые технологии
test
test objectives
test construction
evaluation
technical knowledge
food technology
378.147.091.26: 664
 
Description У статті проаналізовано сутність методу тестування, особливості його застосування, види тестів і тестових завдань, технологію конструювання тесту для вимірювання та оцінювання результату навчання (на прикладі харчових технологій).
В статье проанализированы сущность метода тестирования, особенности его применения, виды тестов и тестовых заданий, технологию конструирования теста для измерения и оценки результата обучения (на примере пищевых технологий).
The article analyzes the essence of the method of testing, especially his use of the types of tests and test items, test design technology for measuring and evaluating learning outcomes (for example, food technology).
 
Publisher Луцьк: Друкарня "ВолиньПоліграф"ТМ
 
Date 2016-02-22T08:58:22Z
2016-02-22T08:58:22Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Стогній А.Ю. Особливості конструювання тестів для технічних дисциплін на прикладі навчальної дисципліни "Харчові технології" [текст] / Стогній А.Ю. // Вища освіта України: теоретичний та науково-методичний часопис. №2 (додаток 2) – 2013 р. – Тематичний випуск «Науково-методичні засади управління якістю освіти у вищих навчальних закладах» - Луцьк: СПД Гадяк Жанна Володимирівна , друкарня «ВолиньПоліграф» ТМ. – С. 332-337.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9443
 
Language uk
 
Relation Н 34;