Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції
|
|
Creator |
Сусол, Наталія
|
|
Description |
Розглянуто і визначено методи та способи контролю технологічних процесів і операцій з метою забезпечення якості кулінарної продукції та страв. Рассмотрены и определены методы и способы контроля технологических процессов и операций с целью обеспечения качества кулинарной продукции и блюд. Methods and means of monitoring the technological processes and operations in order to provide the quality of culinary products and dishes are under consideration. |
|
Date |
2012-12-25T14:04:51Z
2012-12-25T14:04:51Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сусол Н. Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції / Наталія Сусол // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. - Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2012. - Випуск 73. – С. 113-117. – Бібліографія: 8 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/16140 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Національний університет "Львівська політехніка"
|
|