Запис Детальніше

Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції
 
Creator Сусол, Наталія
 
Description Розглянуто і визначено методи та способи контролю технологічних процесів і операцій з метою забезпечення якості кулінарної продукції та страв. Рассмотрены и определены методы и способы контроля технологических процессов и операций с целью обеспечения качества кулинарной продукции и блюд.
Methods and means of monitoring the technological processes and operations in order to provide the quality of culinary
products and dishes are under consideration.
 
Date 2012-12-25T14:04:51Z
2012-12-25T14:04:51Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Сусол Н. Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції / Наталія Сусол // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. - Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2012. - Випуск 73. – С. 113-117. – Бібліографія: 8 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/16140
 
Language ua
 
Publisher Національний університет "Львівська політехніка"