Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції
|
|
Creator |
Іващук, В. В.
Ладанюк, А. П. |
|
Subject |
temperature-steam mode
deadlock type oven discrete control steam processing stress of heat in oven forced convection |
|
Description |
Presented results of the control system of technological modes baking bread blanks in the deadlock type oven with forced convection of heat flow.
|
|
Date |
2013-06-11T08:40:08Z
2013-06-11T08:40:08Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Іващук В. В. Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції / В. В. Іващук, А. П. Ладанюк // Автоматика / Automatics – 2011 : матеріали XVIII Міжнародної конференції з автоматичного управління, 28–30 вересня 2011 року, Львів / Національна академія наук України [та інші]. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 213.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19571 |
|
Language |
ua
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Видавництво Львівської політехніки
|
|