Запис Детальніше

Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції
 
Creator Іващук, В. В.
Ладанюк, А. П.
 
Subject temperature-steam mode
deadlock type oven
discrete control
steam processing
stress of heat in oven
forced convection
 
Description Presented results of the control system of technological modes baking bread blanks in the deadlock type oven with forced convection of heat flow.
 
Date 2013-06-11T08:40:08Z
2013-06-11T08:40:08Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Іващук В. В. Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції / В. В. Іващук, А. П. Ладанюк // Автоматика / Automatics – 2011 : матеріали XVIII Міжнародної конференції з автоматичного управління, 28–30 вересня 2011 року, Львів / Національна академія наук України [та інші]. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 213.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19571
 
Language ua
 
Format application/pdf
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки