Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики
|
|
Creator |
Скопенко, Н. С.
|
|
Subject |
інновації
інноваційний розвиток ризик чинники ризику хлібопекарська галузь innovations innovative development risk risk factors bakery industry |
|
Description |
Розглянуто основні напрямки інноваційного розвитку хлібопекарської галузі України в сучасних умовах, визначено головні проблеми та перспективи. Виділено елементарні ризики, що супроводжують інноваційну діяльність, і основні чинники, що їх спричинять. The basic directions of Ukrainian bakery industry innovative development are examined in the article. The main problems and prospects industry development are certain. The complex of elementary risks, that accompany innovative activity, and basic factors of influence, are selected. |
|
Date |
2013-05-21T12:01:45Z
2013-05-21T12:01:45Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скопенко Н. С. Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики / Н. С. Скопенко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2010. – № 684 : Проблеми економіки та управління. – С. 66–71. – Бібліографія: 4 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18779 |
|
Language |
ua
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Видавництво Львівської політехніки
|
|