Запис Детальніше

Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики
 
Creator Скопенко, Н. С.
 
Subject інновації
інноваційний розвиток
ризик
чинники ризику
хлібопекарська галузь
innovations
innovative development
risk
risk factors
bakery industry
 
Description Розглянуто основні напрямки інноваційного розвитку хлібопекарської галузі України в
сучасних умовах, визначено головні проблеми та перспективи. Виділено елементарні ризики, що супроводжують інноваційну діяльність, і основні чинники, що їх спричинять. The basic directions of Ukrainian bakery industry innovative development are examined in the
article. The main problems and prospects industry development are certain. The complex of elementary risks, that accompany innovative activity, and basic factors of influence, are selected.
 
Date 2013-05-21T12:01:45Z
2013-05-21T12:01:45Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Скопенко Н. С. Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики / Н. С. Скопенко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2010. – № 684 : Проблеми економіки та управління. – С. 66–71. – Бібліографія: 4 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18779
 
Language ua
 
Format application/pdf
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки