Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки
|
|
Creator |
Бліщ, Р. О.
|
|
Subject |
протеолітичний ферментний препарат Нейтраза
enzyme preparation Neitraza |
|
Description |
Досліджено вплив протеолітичного ферментного препарату Нейтраза на вміст амінного азоту в суслі, динаміку виділення діоксиду вуглецю та накопичення біомаси дріжджів. Рекомендовано внесення ФП Нейтраза при приготуванні замісу в кількості 0,2 кг на 1 тонну крохмалю. The influence of enzyme preparation Neitraza on alcohol brew have been studied. Addition of enzyme preparation Neitraza in the starch row materials is recommended.
|
|
Date |
2013-05-18T08:25:37Z
2013-05-18T08:25:37Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бліщ Р. О. Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки / Р. О. Бліщ // Хімія, технологія речовин та їх застосування : [збірник наукових праць] / відповідальний редактор Й. Й. Ятчишин. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2012. – С. 102–104. – (Вісник / Національний університет «Львівська політехніка» ; № 726). – Бібліографія: 4 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18656 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Видавництво Львівської політехніки
|
|