Запис Детальніше

Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки
 
Creator Бліщ, Р. О.
 
Subject протеолітичний ферментний препарат Нейтраза
enzyme preparation Neitraza
 
Description Досліджено вплив протеолітичного ферментного препарату Нейтраза на вміст амінного азоту в суслі, динаміку виділення діоксиду вуглецю та накопичення біомаси дріжджів. Рекомендовано внесення ФП Нейтраза при приготуванні замісу в кількості 0,2 кг на 1 тонну крохмалю. The influence of enzyme preparation Neitraza on alcohol brew have been studied. Addition of enzyme preparation Neitraza in the starch row materials is recommended.
 
Date 2013-05-18T08:25:37Z
2013-05-18T08:25:37Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Бліщ Р. О. Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки / Р. О. Бліщ // Хімія, технологія речовин та їх застосування : [збірник наукових праць] / відповідальний редактор Й. Й. Ятчишин. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2012. – С. 102–104. – (Вісник / Національний університет «Львівська політехніка» ; № 726). – Бібліографія: 4 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18656
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки