Запис Детальніше

Вибір оптимальних технологічних параметрів отримання антимікробної настоянки

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вибір оптимальних технологічних параметрів отримання антимікробної настоянки
 
Creator Стадницька, Н. Є.
Павлюк, І. В.
Швець, В. В.
Губицька, І. І.
Лубенець, В. І.
Новіков, В. П.
 
Subject звіробій звичайний
антимікробна активність
настоянки
Hypericum perforatum
antimicrobial activity
tinctures
 
Description Експериментально обґрунтовано вплив технологічних параметрів (вид та розмір частинок сировини, співвідношення сировина–екстрагент, час настоювання) на показники антимікробної активності настоянки із звіробою звичайного (Hypericum perforatum). The article experimentally proved the influence of technological parameters (species and size of particles of raw, ratio of raw-extractant, time of infusion) on parameters of antimicrobial activity of tincture (Hypericum perforatum).
 
Date 2013-05-18T09:03:41Z
2013-05-18T09:03:41Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Вибір оптимальних технологічних параметрів отримання антимікробної настоянки / Н. Є. Стадницька, І. В. Павлюк, В. В. Швець, І. І. Губицька, В. І. Лубенець, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 105–110. – Бібліографія: 9 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18667
 
Language ua
 
Format application/pdf
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки