Вибір оптимальних технологічних параметрів отримання антимікробної настоянки
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вибір оптимальних технологічних параметрів отримання антимікробної настоянки
|
|
Creator |
Стадницька, Н. Є.
Павлюк, І. В. Швець, В. В. Губицька, І. І. Лубенець, В. І. Новіков, В. П. |
|
Subject |
звіробій звичайний
антимікробна активність настоянки Hypericum perforatum antimicrobial activity tinctures |
|
Description |
Експериментально обґрунтовано вплив технологічних параметрів (вид та розмір частинок сировини, співвідношення сировина–екстрагент, час настоювання) на показники антимікробної активності настоянки із звіробою звичайного (Hypericum perforatum). The article experimentally proved the influence of technological parameters (species and size of particles of raw, ratio of raw-extractant, time of infusion) on parameters of antimicrobial activity of tincture (Hypericum perforatum).
|
|
Date |
2013-05-18T09:03:41Z
2013-05-18T09:03:41Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вибір оптимальних технологічних параметрів отримання антимікробної настоянки / Н. Є. Стадницька, І. В. Павлюк, В. В. Швець, І. І. Губицька, В. І. Лубенець, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 105–110. – Бібліографія: 9 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18667 |
|
Language |
ua
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Видавництво Львівської політехніки
|
|