Особливості формування виробничої собівартості на підприємствах харчової промисловості
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості формування виробничої собівартості на підприємствах харчової промисловості
|
|
Creator |
Федорів, М. І.
|
|
Date |
2013-05-24T14:36:18Z
2013-05-24T14:36:18Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Федорів М. І. Особливості формування виробничої собівартості на підприємствах харчової промисловості / М. І. Федорів // Проблеми обліку, контролю та аналізу в економіці України : тези доповідей ІV Студентської наукової конференції, Львів, 20–21 жовтня 2011 року / Національний університет "Львівська політехніка", Інститут економіки і менеджменту, Кафедра обліку та аналізу. – Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011. – С. 80–81. – Бібліографія: 7 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18895 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Видавництво Львівської політехніки
|
|