Запис Детальніше

Формування іміджу держав за допомогою соціальних мереж

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування іміджу держав за допомогою соціальних мереж
Forming the image of states with using social networks
 
Creator Хітреня, Назар
 
Subject імідж держави
формування іміджу
реклама
соціальні мережі
Facebook
Twitter
Вконтакте
 
Description У статті проаналізовано значення формування іміджу для держави. Для формування іміджу держави можна використовувати різні методи і способи. У світі все більше і більше грошей витрачають на імідж, частина яких йде на розкручування і просування "брендів" за
допомогою соціальних медіа. Відображення діяльності держави завдяки соціальним мережам в Інтернеті є одним з можливих яскравих інструментів, який може донести до суспільства особливості державного врядування. Також у статті показанні і пояснені методи, які допоможуть сформувати цілісний підхід для кращого формування іміджу держави за допомогою соціальних мереж.
 
Date 2013-06-05T12:52:42Z
2013-06-05T12:52:42Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Хітреня Н. Формування іміджу держав за допомогою соціальних мереж / Назар Хітреня // Гуманітарні та соціальні науки : матеріали IIІ Міжнародної конференції молодих вчених HSS-2011, 24–26 листопада 2011 року, Львів, Україна / Національний університет "Львівська політехніка". – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 222–223. – (3-й Міжнародний молодіжний фестиваль науки "Litteris et Artibus"). – Бібліографія: 5 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19335
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки