Запис Детальніше

Вміст амінокислот – найадекватніший показник якості фруктових соків

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вміст амінокислот – найадекватніший показник якості фруктових соків
 
Creator Кривошея, Альона
Вашкевич, Олена
 
Subject амінокислоти
довжина хвилі
нінгідрин
сік гранатовий
спектрофотометрія
фальсифікація
якість
 
Description В даній роботі висвітлена можливість оцінки якості соку за одним із показників якості – амінокислотним складом. Експериментально досліджено гранатові соки різних
виробників: Sandora, Jaffa, Rich та порівняно з натуральним гранатовим соком.
Результати даної роботи можуть бути корисними для науковців, які займаються дослідженням амінокислот у рослинній сировині та харчових продуктах, а також
технологічним службам підприємств, які перевіряють натуральність харчових продуктів.
 
Date 2013-06-17T12:49:45Z
2013-06-17T12:49:45Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Кривошея А. Вміст амінокислот – найадекватніший показник якості фруктових соків / Альона Кривошея, Олена Вашкевич // Хімія та хімічні технології : матеріали ІI Міжнародної конференції молодих вчених CCT-2011, 24–26 листопада 2011 року, Україна, Львів / Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національний університет "Львівівська політехніка". – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 116–119. – (3-й Міжнародний молодіжний фестиваль науки "Litteris et Artibus"). – Бібліографія: 9 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19803
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки