Вміст амінокислот – найадекватніший показник якості фруктових соків
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вміст амінокислот – найадекватніший показник якості фруктових соків
|
|
Creator |
Кривошея, Альона
Вашкевич, Олена |
|
Subject |
амінокислоти
довжина хвилі нінгідрин сік гранатовий спектрофотометрія фальсифікація якість |
|
Description |
В даній роботі висвітлена можливість оцінки якості соку за одним із показників якості – амінокислотним складом. Експериментально досліджено гранатові соки різних виробників: Sandora, Jaffa, Rich та порівняно з натуральним гранатовим соком. Результати даної роботи можуть бути корисними для науковців, які займаються дослідженням амінокислот у рослинній сировині та харчових продуктах, а також технологічним службам підприємств, які перевіряють натуральність харчових продуктів. |
|
Date |
2013-06-17T12:49:45Z
2013-06-17T12:49:45Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кривошея А. Вміст амінокислот – найадекватніший показник якості фруктових соків / Альона Кривошея, Олена Вашкевич // Хімія та хімічні технології : матеріали ІI Міжнародної конференції молодих вчених CCT-2011, 24–26 листопада 2011 року, Україна, Львів / Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національний університет "Львівівська політехніка". – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 116–119. – (3-й Міжнародний молодіжний фестиваль науки "Litteris et Artibus"). – Бібліографія: 9 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19803 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Видавництво Львівської політехніки
|
|