Вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів
|
|
Creator |
Паньків, Наталія
Паляниця, Любов Березовська, Наталія Косів, Руслана Швабюк, Орест |
|
Subject |
дріжджі
морфологія кріоконсервація заморожування |
|
Description |
Для зберігання промислових штамів дріжджів виду Saccharimyces serevisiae вибрано кріоконсервацію. Досліджено вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів і показано зміни, що відбуваються при цьому. Представлено результати мікроскопування зразків дріжджів.
|
|
Date |
2013-06-17T12:55:11Z
2013-06-17T12:55:11Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів / Наталія Паньків, Любов Паляниця, Наталія Березовська, Руслана Косів, Орест Швабюк // Хімія та хімічні технології : матеріали ІI Міжнародної конференції молодих вчених CCT-2011, 24–26 листопада 2011 року, Україна, Львів / Національний університет "Львівська політехніка". – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 126–127. – (3-й Міжнародний молодіжний фестиваль науки "Litteris et Artibus"). – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19808 |
|
Language |
ua
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Видавництво Львівської політехніки
|
|