Запис Детальніше

Вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів
 
Creator Паньків, Наталія
Паляниця, Любов
Березовська, Наталія
Косів, Руслана
Швабюк, Орест
 
Subject дріжджі
морфологія
кріоконсервація
заморожування
 
Description Для зберігання промислових штамів дріжджів виду Saccharimyces serevisiae вибрано кріоконсервацію. Досліджено вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів і показано зміни, що відбуваються при цьому. Представлено результати мікроскопування зразків дріжджів.
 
Date 2013-06-17T12:55:11Z
2013-06-17T12:55:11Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів / Наталія Паньків, Любов Паляниця, Наталія Березовська, Руслана Косів, Орест Швабюк // Хімія та хімічні технології : матеріали ІI Міжнародної конференції молодих вчених CCT-2011, 24–26 листопада 2011 року, Україна, Львів / Національний університет "Львівська політехніка". – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 126–127. – (3-й Міжнародний молодіжний фестиваль науки "Litteris et Artibus"). – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19808
 
Language ua
 
Format application/pdf
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки