Дослідження перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла
|
|
Creator |
Мельник, В. В.
Никулишин, І. Є. Шевчук, Л. І. Рипка, А. М. |
|
Description |
Досліджено закономірності перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла, а також досліджено вплив різних чинників на перебіг процесу бродіння, а саме: температури, раси дріжджів, ферментного препарату. Вибрані оптимальні параметри для одержання продукту високої якості і за порівняно короткий час.This work is devoted to research the conformity of motion the biochemical transformations of components in the process of digestion of beer wort. A study of the impact of various factors on the course of fermentation, namely: temperature, race yeast, enzymatic preparation. Selected optimum parameters for obtaining high quality products and a relatively short time.
|
|
Date |
2013-10-09T07:04:17Z
2013-10-09T07:04:17Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дослідження перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла / В. В. Мельник, І. Є. Никулишин, Л. І. Шевчук, А. М. Рипка // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 126–129. – Бібліографія: 4 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21145 |
|
Language |
ua
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
|
|