Застосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напою
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напою
|
|
Creator |
Червецова, В. Г.
Вічко, О. І. Матківська, І. Я. Ткачева, І. В. Платонов, М. О Новіков, В. П. |
|
Subject |
тибетський грибок
кисломолочний напій технологічні характеристики tibet fungus soul-milk drink technological characteristic |
|
Description |
Вивчено окремі фізіолого-біохімічні, культуральні та технологічні характеристики мікробіоти „тибетський грибок” як потенційного промислового продуценту кисломолочного напою.The separate physiology-biochemical, cultural and technological characteristic of the microbiota „tibet fungus” as potential industrial producer of soul-milk drink are studied.
|
|
Date |
2013-10-08T14:29:25Z
2013-10-08T14:29:25Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Застосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напою / В. Г. Червецова, О. І. Вічко, І. Я. Матківська, І. В. Ткачева, М. О. Платонов, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 160–164. – Бібліографія: 12 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21139 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
|
|