Запис Детальніше

Застосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напою

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напою
 
Creator Червецова, В. Г.
Вічко, О. І.
Матківська, І. Я.
Ткачева, І. В.
Платонов, М. О
Новіков, В. П.
 
Subject тибетський грибок
кисломолочний напій
технологічні характеристики
tibet fungus
soul-milk drink
technological characteristic
 
Description Вивчено окремі фізіолого-біохімічні, культуральні та технологічні характеристики мікробіоти „тибетський грибок” як потенційного промислового продуценту кисломолочного напою.The separate physiology-biochemical, cultural and technological characteristic of the microbiota „tibet fungus” as potential industrial producer of soul-milk drink are studied.
 
Date 2013-10-08T14:29:25Z
2013-10-08T14:29:25Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Застосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напою / В. Г. Червецова, О. І. Вічко, І. Я. Матківська, І. В. Ткачева, М. О. Платонов, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 160–164. – Бібліографія: 12 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21139
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"