Використання фільтрату барди під час одержання спиртових бражок
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання фільтрату барди під час одержання спиртових бражок
|
|
Creator |
Бліщ, Р. О.
|
|
Description |
Досліджено показники дозрілої бражки, одержаної із внесенням фільтрату барди на стадіях приготування замісу та зброджування сусла. Рекомендовано внесення фільтрату барди під час приготування замісу в кількості 30-40 % від загальної кількості води. The indicators of alcohol brew with using filtrate brew have been studied. Аddition filtrate brew in 30-40 % from general quantity of water is recommended.
|
|
Date |
2013-10-09T07:26:53Z
2013-10-09T07:26:53Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бліщ Р. О. Використання фільтрату барди під час одержання спиртових бражок / Р. О. Бліщ // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 164–166. – Бібліографія: 4 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21150 |
|
Language |
ua
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
|
|