Запис Детальніше

Використання фільтрату барди під час одержання спиртових бражок

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання фільтрату барди під час одержання спиртових бражок
 
Creator Бліщ, Р. О.
 
Description Досліджено показники дозрілої бражки, одержаної із внесенням фільтрату барди на стадіях приготування замісу та зброджування сусла. Рекомендовано внесення фільтрату барди під час приготування замісу в кількості 30-40 % від загальної кількості води. The indicators of alcohol brew with using filtrate brew have been studied. Аddition filtrate brew in 30-40 % from general quantity of water is recommended.
 
Date 2013-10-09T07:26:53Z
2013-10-09T07:26:53Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Бліщ Р. О. Використання фільтрату барди під час одержання спиртових бражок / Р. О. Бліщ // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 164–166. – Бібліографія: 4 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21150
 
Language ua
 
Format application/pdf
 
Publisher Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"